EHBO afdeling Zwartsluis


de les


Start beginnerscursus 29 september 2020

We hebben op dit moment de startdatum vastgestelt op 29 september om te starten met de beginnerscursus. Deze cursus omvat naast het algemene EHBO deel ook reanimatie en het gebruik van een AED(automatische externe defibrillator) en verbandleer. De lessen worden afgesloten met een examen.

Start gepland op dinsdag 29 september gedurende 10 dinsdagen vanaf 19.30 tot ca. 22.00. Aantal avonden 10 afhankelijk van de groepsgrootte.

De kosten zijn € 200 all in(boekje, koffie, examen)maar de meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden hiervan het grootste deel en sommige verzekeraars zelfs alles uit de aanvullende verzekering. Een en ander afhankelijk van uw soort aanvullende verzekering.

Tijdens de cursus leert u wat u moet doen,maar ook wat u vooral moet laten. De cursus wordt gegeven door een Instructeur Eerste Hulp. Om het oefenen zo echt mogelijk te maken worden lotusslachtoffers ingeschakeld. De Lotusslachtoffer spelen bijvoorbeeld dat ze een ongeval hebben gehad en iemand uit de groep moet naar zijn beste kunnen eerste hulp verlenen. Dit kan zijn het verbinden van een wond, constateren dat iemand een flauwte heeft, of iemand in veiligheid te brengen. Het is vaak een actie-reactie en dat maakt de cursus boeiend en dynamisch. Wilt u meer informatie of u opgeven als geinteresseerde gebruik dan svp het kontakt formulier.

kontaktformulier.


Herhalingslessen


De kosten van de herhalingslessen(=contributie) zijn op dit moment € 47.50/kalenderjaar. Bij niet opzeggen dient de contributie voldaan te worden!

cursuslocatie adressen:

Avondlessen en zaterdagen

  • Basisschool de Wijngaard
    Kraggelaan 2
    8064 CT Zwartsluis

    tel: 038-3867701Elke cursist is zelf verantwoordelijk voor het volgen van voldoende lessen.
Bij verzuim loop je het risico dat je diploma niet verlengt kan worden.